Maandactie augustus én een nieuwe weekactie!
Deens rookzout is verkrijgbaar in 100 gram en 250 gram.
Rookpeper is verkrijgbaar in 50 gram en 100 gram.
Hawaii zout groen, rood en zwart zijn verkrijgbaar in 100 gram en 250 gram.
Deze actie loopt van zaterdag 1 augustus t/m maandag 31 augustus 2020.
Alleen geldig in de webwinkel.
Wonjo thee (ook wel Karkadé genoemd) is Hibiscus thee van de gedroogde Hibiscusbloemblaadjes in de rode en witte variant.
Lekker om zowel warm als koud te drinken, en om limonade, ijsjes of cocktails van te maken.
Verkrijgbaar in 50 gram en 200 gram.
Deze actie loopt t/m woensdag 5 augustus 2020.
Alleen geldig in de webwinkel.
Re
cepten met Wonjo
Wonjo thee
Gebruik 1 eetlepel Wonjo theeblaadjes op 1 liter heet water en laat het goed trekken zodat de thee donkerrood is. Voeg suiker naar behoefte toe.
Laat de thee goed afkoelen als je er ijsthee van wilt maken. Voeg ijsblokjes toe en eventueel wat meer suiker, omdat de zoete smaak afneemt naarmate de thee afkoelt.
Wonjo ijsjes
Ingrediënten Wonjo siroop:
– 3 eetlepels Wonjo theeblaadjes
– 160 ml water
– 130 gram suiker
Ingrediënten citroenlimonade:
– Sap van 7-8 citroenen
– 360 ml water
Bereidingswijze:
1. Maak eerst de Wonjo siroop door de Wonjo theeblaadjes, suiker en 160 ml water in een steelpannetje al roerend aan de kook te brengen en zorg dat al het suiker gesmolten is. Haal de pan van het vuur zodra het borrelt en laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
2. Giet de Wonjo siroop door een zeef in een kan of maatbeker en duw zoveel mogelijk vocht uit de theeblaadjes. Giet het geperste citroensap en 360 ml water erbij en roer goed.
3. Giet het mengsel over in vormpjes om ijsjes te maken en plaats de vormpjes 4 tot 6 uur in de vriezer, maar laat ze voor het beste resultaat een hele nacht invriezen.
Wonjo Margarita cocktail
Ingrediënten:
– 60 ml tequila
– 30 ml Cointreau
– 30 ml limoensap
– 30 ml Wonjo siroop (zie hieronder)
– Zout en een schijfje limoen voor de garnering
Ingrediënten Wonjo siroop:
– 3 eetlepels Wonjo theeblaadjes 60 ml tequila30 ml Cointreau
– 160 ml water
– 130 gram suiker
Bereidingswijze:
1. Maak eerst de Wonjo siroop door de Wonjo theeblaadjes, suiker en 160 ml water in een steelpannetje al roerend de kook te brengen en zorg dat al het suiker gesmolten is. Haal de pan van het vuur zodra het borrelt en laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
2. Giet de Wonjo siroop door een zeef in een kan of maatbeker en duw zoveel mogelijk vocht uit de theeblaadjes.
3. Vul een cocktailshaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg tequila, Cointreau, limoensap en 30 ml van de Wonjo siroop toe en shake 20 seconden. Giet het vervolgens door een zeefje in een cocktailglas (met zout op de rand naar wens), voeg een paar ijsblokjes toe en garneer met een schijfje limoen.
Bestellingen vanaf €60,00 worden gratis verzonden binnen Nederland met PostNL.
Bestellingen vanaf €75,00 worden gratis verzonden naar België en Duitsland met PostNL.
Afhalen op ons adres is gratis. Geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.



Berichten
Nog geen berichten