Spaarpunten voordeel

Wanneer er producten in de webwinkel aangekocht worden, spaart u voor een hoeveelheid spaarpunten die u kunt inwisselen voor een korting op het totaalbedrag. Des te meer u koopt – des te meer spaarpunten u krijgt!

Op verschillende manieren kunt u spaarpunten sparen in de webwinkel, zoals bij het aanmaken van een nieuw account (+10 spaarpunten), het geven van een review op een productpagina (+10 punten) en bij het kopen van producten (+1 spaarpunt per besteedde €1,00).

Om punten te kunnen sparen, dient u te zijn ingelogd met uw account.
Als u niet ingelogd bent, of geen account hebt maar wel een bestelling plaatst (als gast), kunnen er geen spaarpunten gespaard worden, omdat deze alleen geregistreerd kunnen worden in een account.
Wanneer u nog geen account heeft, dan kunt u die aanmaken door u te registreren. U krijgt dan de eerste 10 spaarpunten cadeau.

Spaarpunten blijven altijd geldig in het account en verlopen dus nooit. Bij het annuleren van een bestelling of bij het verwijderen van een account vervallen de spaarpunten die opgebouwd zijn wel.

Spaarpunten-voordeel-01-bakingsoda-nl

Spaarpunten inwisselen voor korting

Spaarpunten kunnen worden ingewisseld bij het afrekenen van een bestelling. Er kan zelf bepaald worden hoeveel van de opgebouwde spaarpunten ingewisseld wordt. Met 10 ingewisselde spaarpunten krijgt u €1,00 korting op het totaalbedrag van de bestelling.

Spaarpunten die u ontvangt bij het afronden van een bestelling, kunnen bij een volgende bestelling besteed worden. De spaarpunten die u ontvangen heeft voor het aanmaken van een nieuw account, kunnen wel direct ingewisseld voor korting bij uw eerste bestelling.

Het is niet mogelijk om een hoger aantal spaarpunten in te wisselen dan het totaalbedrag van de bestelling. Spaarpunten zijn niet in te wisselen voor geld of voor gratis producten.

Uw overzicht van spaarpunten

Via deze link kunt u een overzicht krijgen van uw gespaarde punten. Bovendien wordt er hier ook een volledige historie gegeven van verdiende en verzilverde spaarpunten.

Berichten

Nog geen berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier uw review in
1
2
3
4
5
Vertuur
     
Annuleer

Maak hier uw review

Bakingsoda
Average rating:  
 1 reviews
by S. Tefey on Bakingsoda
Goede service en snelle levering

Ben een aantal jaar een vaste klant bij Baking Soda NL. Er is een goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service.
Heb in het verleden ooit een keer gehad dat er bij een bestelling producten ontbraken maar na een telefoontje werden die zonder problemen na gestuurd.
Helemaal top. Blijf hier zeker klant.