Spaarpunten voordeel

Wanneer er producten in de webwinkel aangekocht worden, spaar je voor een hoeveelheid spaarpunten die je kunt inwisselen voor een korting op het totaalbedrag. Des te meer je koopt – des te meer spaarpunten je krijgt!

Op verschillende manieren kun je spaarpunten sparen in de webwinkel, zoals bij het aanmaken van een nieuw account (+10 spaarpunten), het geven van een review op een productpagina (+10 punten) en bij het kopen van producten (+1 spaarpunt per besteedde €1,00).

Om punten te kunnen sparen, dien je te zijn ingelogd met je account.
Als je niet ingelogd bent, of geen account hebt maar wel een bestelling plaatst (als gast), kunnen er geen spaarpunten gespaard worden, omdat deze alleen geregistreerd kunnen worden in een account.
Wanneer je nog geen account hebt, dan kun je die aanmaken door te registreren. Je krijgt dan de eerste 10 spaarpunten cadeau.

Spaarpunten blijven altijd geldig in het account en verlopen dus nooit. Bij het annuleren van een bestelling of bij het verwijderen van een account vervallen de spaarpunten die opgebouwd zijn wel.

Spaarpunten inwisselen voor korting

Spaarpunten kunnen worden ingewisseld bij het afrekenen van een bestelling. Er kan zelf bepaald worden hoeveel van de opgebouwde spaarpunten ingewisseld wordt. Met 10 ingewisselde spaarpunten krijg je €1,00 korting op het totaalbedrag van de bestelling, exclusief eventuele verzendkosten.

Spaarpunten die je ontvangt bij het afronden van een bestelling, kunnen bij een volgende bestelling besteed worden. De spaarpunten die je ontvangen hebt voor het aanmaken van een nieuw account, kunnen wel direct ingewisseld voor korting bij je eerste bestelling.

Het is niet mogelijk om een hoger aantal spaarpunten in te wisselen dan het totaalbedrag van de bestelling. Spaarpunten zijn niet in te wisselen voor geld of voor gratis producten.

Uw overzicht van spaarpunten

Via deze link kun je een overzicht krijgen van je gespaarde punten. Bovendien wordt er hier ook een volledige historie gegeven van verdiende en verzilverde spaarpunten.

Berichten

Nog geen berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bakingsoda NL - Minerala NL
Average rating:  
 1 reviews
 by S. Tefey
Goede service en snelle levering

Ben een aantal jaar een vaste klant bij Baking Soda NL. Er is een goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service.
Heb in het verleden ooit een keer gehad dat er bij een bestelling producten ontbraken maar na een telefoontje werden die zonder problemen na gestuurd.
Helemaal top. Blijf hier zeker klant.